Părinți curajoși: S-a născut ca să dea viață

Stiri

Eu am visat să fiu medic de mică până în clasa a 12-a când mi-am dat seama că dacă aș face medicina, nu voi putea avea mai mulți copii. Mai mulți copii mi-am dorit la fel de mult cum mi-am dorit medicina. Dar au „învins” copiii. Deci, chiar dacă eram foarte pregătită pentru admiterea la medicină, am ales până la urmă biochimia. Și ca să nu fie ai mei foarte dezamăgiți, am dat și am intrat și la stomatologie, ca să nu fie nici medicină, dar totuși ceva legat de ea.

Pe 30 noiembrie 2016, când ne aflam în vizită la tatăl meu, din senin, Anastasia se întoarce la mine, mă ia în brațe, mă mângâie pe burtă și zice: “Bebe, ce faci bebe?”. Eu am început să râd și am întrebat-o ce a pățit. Iar ea foarte senină: “Păi, ce? Nu știi că ai un bebe în burtă? Un bebe fetiță?” . Nu am luat-o în seamă.

Peste câteva minute, tatăl meu mă întreabă dacă vreau să îmi pună puțină vișinată. Am spus că vreau, moment în care Filip și Anastasia îmi spun în cor: “Hei, dar tu nu ai voie alcool! Ești însărcinată!”. Soacra mea care era și ea acolo, mă întreabă dacă sunt însărcinată. I-am spus că sunt doar dacă știu copiii ceva ce nu știm noi. Două săptămâni mai târziu, testul avea să confirme sarcina.

Și patru am: Filip – 11 ani, Anastasia 9 ani, Petru – 6 ani, Ilaria – 6 luni.

Continuarea articolului o gasiti aici: www.alinaprodan.blogspot.ro 

Lasă un răspuns